SPORTSKE AKTIVNOSTI
Fitnes
Udruženje ,,Na pola puta'' u saradnji sa ,,SMS Fitness'' već dugi niz godina organizuje treninge za korisnike, kako odrasle tako i najmlađe. Treninzi se održavaju jednom nedeljno u trajanju od sat vremena. Pored fizičke dobiti koje korisnici dobijaju kroz vežbe, razvija se i osećaj pripadnosti grupi i grupni rad. Naši korisnici sa zadovoljstvom dolaze kako bi se družili i vežbali i pripremali se za organizovane događaje. Treninzi se u zimskom periodu realizuju u sali, dok se leti organizuju na otvorenom u Narodnoj bašti gde mogu svratiti na osveženje u obližnjem kafiću i nastaviti druženje.
Orijentiring
Orijentiring je sport u kojem naši korisnici stiču znanja u orijentaciji u prostoru. Nakon par teorijskih radionica, gde se objašnjava šta će se raditi, brzo se prelazi na praktični rad. Svaki trening se obavlja na otvorenom, uglavnom u Narodnoj bašti. Svaki od učesnika dobija mapu uz koju treba da nađe predmet koristeći upute. Pored druženja na svežem vazduhu, podstiče se grupni rad i saradnja među učesnicima.
Plivanje
Plivanje je kao sport jedno od najboljih disciplina po opšte zdravlje, stoga je naše Udruženje napravilo saradnju sa JKP “Mladost” i bazenom u Pančevu i obezbedilo termin za zainteresovane članove. Jednom nedeljno u trajanju od dva sata, korisnici ove usluge imaju priliku da uživaju u zatvorenom odnosno otvorenom bazenu u zavisnosti od godišnjeg doba. Svoje vreme ispunjavaju individualno, plivanjem, ronjenjem, vežbama u samom bazenu... Asistent je tu da priskoči u pomoć ili da organizuje grupnu aktivnost.
Karate
Karate je jedna od ,,najmlađih'' aktivnosti u našem Udruženju. Jednom nedeljno, u trajanju od sat vremena, učesnici dobijaju znanja iz ove praktične borilačke veštine. U prostorijama karate kluba ,,Combat eagle”, pored neizostavnog druženja, podstiče se rad u grupi, koncentracija, vežbe snage, kao i svest o tome da moraju da čuvaju svoje partnere kako se ne bi povredili. Napredak se nagrađuje polaganjem za određene pojaseve gde roditelji mogu biti prisutni i mogu bodriti svoju decu.