Редовне активности

logonapolaputaУдружење „На пола пута“ из Панчева бави се побољшањем квалитета живота особа са интелектуалним тешкоћама. Основна услуга коју Удружење пружа је становање уз подршку за особе са интелектуалним тешкоћама из примарних породица. Поред услуге становања Удружење организује низ активности намењених овој популацији.

.

Коњички клуб „Кремен“

logokremenКоњички клуб кремен из Панчева бави се хипотерапијом која је намењена особама са инвалидитетом. Поред терапијског јахања, „Кремен“ организује и обуку за радно ангажовање особа са инвалидитетом  за послове асистента тренера и поткивача. Поред ових активности „Кремен“ организује и едукацију волонтера за рад у програму терапијског јахања.

.

Друштво за помоћ МНРО

Друштво за помоћ МНРО помаже ментално недовољно развијеним особама и њиховим породицама да се укључе у нормалне токове живота. Друштво организује различите видове активности као што су радионице, екскурзије, изложбе, учешће на такмичењима и разним манифестацијама.

.

Иницијатива за инклузију ВеликиМали

logovelikimaliИницијатива за инклузији ВеликиМали бави се промоцијом и заштитом права деце и младих са тешкоћама у развоју, у складу са Конвенцијом УН о правима детета. „ВеликиМали“ пружа подршку у превазилажењу развојних проблема и максималном развоју потенцијала детета, својим корисницима пружа подршку у остваривању свих права и утиче на образовање и развијање прихватајућег става друштва према деци и младима са тешкоћама у развоју и ублажавању њихове изолованости у друштву.

.

Контактирајте нас

  • Жарка Зрењанина 52/11
  • Панчево
  • 26101
  • Србија
  • +381 (0)13 341960
  • +381 (0)60 0689659
  • http://www.napolaputa.org

Израду ИНФОСИТ-а омогућили

pancevo_logo srbija_logo srbija_logo
Град Панчево Министарство рада
и социјалне
политике
Пројекат "Пружање
унапређених услуга
на локалном нивоу"