Скорашње поруке

Странице: [1]
1
Опште информације / Информације за родитеље
« Последња порука admin послато август 20, 2012, 10:39:28 пре подне »
Драги родитељи,

    Интернет форуми су сајтови или делови већег сајта (нпр. на сајту На пола пута). Ту људи сличног интересовања могу изнети своја мишљења, недоумице, коментаре, питати или одговарати на питања. Чланови форума могу објављивати  своје идеје, мењати их, отварати нове теме, а такође могу примати и слати приватне поруке осталим корисницима, које ће бити видљиве само оним члановима којима их упутите. Како бисте прочитали, послали или примили поруку, потребно је да самостално посетите страницу на којој је форум. Постоји два начина уласка у дискусију на форуму: покретањем нове теме или писањем на већ покренуту тему. Када одговарате на тему треба да пазите на назив теме, да би Ваш одговор био наставак дела дискусије.

    Желимо да Вас подржимо да се укључите у било коју расправу која може послужити како Вама, тако и свим другим родитељима. Такође, идеја форума је и да се родитељи међусобно повежу.
Дакле, на Вама је да се региструјете на форум тако што ће те изабрати име којим ће бити потписани Ваши одговори и комуникација може да почне!

Срећно и плодоносно Вам било дискутовање!
Странице: [1]